E ultima lună de toamnă și ultimele zile ale lui brumar.

Pe unii îi cuprinde melancolia timpului ireversibil, alții, romantici de fire, se bucură din plin de puținele zile ale toamnei, de aroma incontestabilă de gutuie și de pași prin frunze, de un colorit aparte.

Acest final pentru unii, constituie un început pentru alții.

Cu această ocazie, dorim să aducem un noian de urări de bine celui mai fidel cititor al bibliotecii „Ovidius” și celui mai îndrăzneț și activ elev la serviciul „ABC-ul computerului pentru seniori”, care, deși nu s-a născut într-o epocă a tehnologiilor informaționale, a avut curajul să le parcurgă pas cu pas, pe îndelete la bibliotecă.

 Stimată Doamnă Vera Mereuță, Vocea de Aur a Radioului, a tot ce înseamnă rostire românească. Fie ca Bunul Dumnezeu să Vă binecuvânteze cu sănătate, prosperitate, zile senine și bucurii fără număr din partea celora ce au ales să fie parte integră a vieții Dvs. și, bineînțeles, cei la a căror bucurie ați contribuit, fiind crainic al Radioului, modelator de cultură pentru discipoli în arta teatrală și ghidul călătorilor la orice oră a zilei în transportul public – troleibuzul.

Azi, când toamna e și mai colorată de urările celor dragi, noi, Vă mulțumim că V-ați construit existența prin fapte frumoase în comunitatea noastră, Dragă Doamnă, Vera Mereuță! La Mulți Ani Fericiți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s