În miez de Noiembrie, natura radiază de fericire, soarele e îndrăzneț și împrăștie raze prin perdeaua norilor, iar frunzele bucură pașii prin coloritul lor.

Deși suntem la periferia toamnei, verdele persistă.

E simbolul vieții unui popor întru schimbare. E simbolul “Baladei cu timp rebel” și a Semănătorului de cultură românească în casa ascultătorilor Radio. E simbolul “Ars Adolescentina” de mai bine de două decenii.

Un verde nobil ce se regăsește perfect în ființa Dumneavoastră, Dragă Zina Izbaș! Biblioteca „Ovidius”, conștientizează că la această aniversare sărbătoriți nu anii, ci frumoasa experiență de a fi prezentă într-un mod subtil în viața tuturor oamenilor, așa cum o faceți de patru decenii încoace, fiind sufletul și spiritul Radio Moldova.

Deseori vă numim „a Noastră Zina Izbaș”, deși pare familiar, această adresare e plină de recunoștință pentru ceea ce sunteți: un Prieten drag cărții și bibliotecarilor; o Voce cu un farmec aparte; o Femeie care deși are succese, nu și-a făcut o listă cu ele; Frați de cruce cu “cavalerul cu microfon”; o Eroină pentru generații întregi de juniori, ce și-au afirmat talentul cu „Ars Adolescentina”; un Model de gândire și rostire românească; un Om cu ambiție și demnitate; un Visător printre versuri…

Șirul ar continua, Frumoasă Doamnă a Radioului, dar intervenim cu urări de bine și continuitate pentru toate lucrurile minunate care au cunoscut înfăptuire și împlinire în  viața Dumneavoastră; pentru că aveți vocația faptelor mari, răbdare și credință întru schimbare, să fiți înzestrată cu sănătate și perseverență.

Pentru noi, rămâneți a fi un exemplu de Verticalitate, Omenie și Cultură! Aceasta Vă caracterizează și Vă deosebește, făcându-Vă irepetabilă și inconfundabilă.

Vă mulțumim pentru prezență în această lume, în care e prea multă nevoie de asemenea personalități și ființe omenești.

La Mulți Ani, a Noastră Zina Izbaș!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s