Mi-e dor de biblioteca „Ovidius”. Mi-e dor de activitățile de acolo.  Mi-e dor de copiii aceștia luminoși, plini de energie și dornici de cunoaștere. Nu știu când s-a trezit în mine dragostea pentru copii, căci, de când mă știu  visam să lucrez la radio sau televiziune. Dintotdeauna mi-a plăcut să comunic cu oamenii, să le ascult poveștile, să-i descopăr…

„Provocarea verii” m-a adus la „Ovidius”. Și de atunci, trebuie să recunosc, m-am îndrăgostit de activitățile  cu copiii. Fiecare copil e o personalitate, și trebuie să știi să găsești cheia către inima acestuia. Am cunoscut copii inteligenți, hiper activi, dar și copii timizi cărora mi-aș fi dorit să le dedic mai mult timp și atenție… Am întâlnit copii fericiți, dar și copii pe chipul cărora li se citea tristețea… Fiecare copil este o lecție de viață pentru noi, cei mari. Ei sunt sinceri și știu să se bucure. Ei știu să iubească, și chiar dacă nu întotdeauna iubirea lor este răsplătită cu iubire, ei continuă să iubească. Se supără repede, dar tot atât de repede le trece, fiindcă pentru ei contează mai mult prietenia, decât orgoliul. Te uimesc căci cunosc atât de multe… și sunt atât de pricepuți în noile tehnologii… Da, suntem generații diferite, dar avem, totuși multe în comun. Suntem deschiși spre cunoaștere și suntem gata oricând să învățăm unii de la alții.

Trăim în era tehnologiilor, un timp în care toată lumea este grăbită și sunt conștientă că părinții nu pot întotdeauna să acorde timp și atenție copiilor lor. De aceea biblioteca „Ovidius” este deschisă pentru tot felul de activități interactive care să ajute la creșterea și dezvoltarea copiilor.

Programul „Să reauzim povestea” are drept scop promovarea poveștilor de altă dată și formarea competenței de  comunicare și lectură, precum și stimularea imaginației și a creativității copiilor.

Biblioteca „Ovidius” aduce spiritul poveștilor în fiecare zi de Miercuri la ora 16:00. Urmăriți filmulețe noastre.

Vă îmbrățișez cu drag! Aveți grijă de voi!

Natalia Pântea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s