Biblioteca „Ovidius”, filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” e unica din rețeaua Hasdeu care în urma aplicării la concursul „Ungherașul Media” (organizat de IREX Europe) a acumulat punctajul necesar pentru implementarea proiectului „Veni, vidi, vici misinformation(am venit, am văzut, am învins dezinformarea) la bibliotecă.

Grație implementării proiectului a beneficiat de sponsorizarea Irex Europe pentru Ungherașul Media. Cu prilejul acestei achiziții, Filiala „Ovidius” organizează inaugurarea „Ungherașului Media”.

Activitățile propuse în cadrul acestui eveniment sunt preconizate pentru data de 12 februarie, ora 14:00.

Programul include lansarea serviciului „Fii informat!”, stipulat în proiect, urmat de pauza de impresii Media și aprecieri pentru consumatorii Media avizați în cadrul atelierelor de educație mediatică la bibliotecă, urmat de inaugurarea Ungherașului Media, un colțișor amenajat și dotat cu cele necesare atât pentru buna desfășurare a serviciului, cât și pentru consumatorii Media de rând, utilizatori ai bibliotecii.

La eveniment vor participa reprezentanții Irex Europe, administrația Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” și beneficiarii finali ai proiectului, elevi de la gimnaziul nr. 53 și seniori de la serviciul „Șezători de altădată”.

Manifestarea se înscrie în șirul evenimentelor unice, desfășurate la biblioteca „Ovidius” și are drept obiectiv oferirea accesului liber la activități ce țin de mass media: citirea ziarelor, a literaturii de specialitate, vizionarea/audierea materialelor media, realizarea interviurilor, ateliere Media etc. Mobilizarea și solidarizarea cititorilor și a utilizatorilor fideli spre o informare sigură, din surse de încredere e o prioritate pentru biblioteca „Ovidius”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s