A crea înseamnă a da viață!

Astăzi, ovidienii au pus pe picioare un om-machetă, creat dintr-o cutie de la fabrica „Bucuria”.

O forfotă de idei, unii îi vedeau capul într-un fel, alții, mai șmecheri, au observat în agendă ce urmează și ne-au perceput ideea.

Așa că momentan, cutia a fost transformată într-un robot. Un robot a cărei existență a fost argumentată. Cică, o persoană care e prezentă în lumea virtuală și absentă de la realitate nu poate să arate altfel.

Ba chiar, i-au croit haine uzate, pentru că nu are limită la calculator și nu are timp pentru igienă. L-au încovoiat, căci sărmanul are acum gheb în spate de-atâta ședere.

Ochii îi ies din orbite, un semn că își petrece zilele și nopțile în fața noilor tehnologii. Poziția statică a acestuia a fost descrisă prin faptul că de când nu a ieșit pe afară, a uitat cum e să te miști.

Într-un cuvânt, e un om infirm, adevărat – un robot dotat cu New Media.

Mai apoi, după ce l-au așezat cu grijă pe scaun și i-au atribuit un laptop și un smartphone, s-au regrupat în trei echipe pentru a continua caracterizarea acestei creaturi pe cât de obișnuite, pe atât de neobișnuite prin: acțiuni ( „nu mănâncă” sau „mănâncă în exces” în timp ce navighează pe internet, „poartă ochelari, are vederea slabă”), replici („Mai sunt încă cinci minute!”, „Nu mi-i foame!”, „De ce alți copii pot sta în Internet, iar eu nu!) și calități (leneș, agresiv, pasiv, ghebos etc.) .

La biblioteca „Ovidius”, copiii au devenit Consumatori Media avizați!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s