Dintre toate lunile primăverii, luna mai e cea mai modestă prin nume, dar și cea mai deosebită prin căldura soarelui, prin aroma florilor de liliac, de bujori, de iriși și de iasomie.

Originalitatea acestei luni o găsim și prin multiplele sărbători creștine, precum Înălțarea Domnului, Duminica Mare etc., dar și în zilele de onomastică, zilele aniversare.

Noi, ovidienele, conștientizăm că zilele de mai sunt zile speciale, mai cu seamă, cea de azi.

E neobișnuită nu atât prin razele răzlețe de soare, nu atât prin boboci de flori și arome distinse, cât prin faptul că azi se adună la ieri și alaltăieri… a anilor și vieții unei Persoane Excepționale, doamna Liuba Ciobanu.

Nu-i vom adresa cuvinte de laudă, ci de mulțumire, căci a știut, știe și va ști dintotdeauna cu ce să ne impresioneze, sigur, nu cu funcția de director al bibliotecii „Ovidius”, ci cu rolul de gospodină a Casei Cărții din șoseaua Hâncești.

Îi vom mulțumi înzecit pentru povețe și idei inovative, pentru colaborare și cooperare specifică și necesară echipei ovidiene. Mulțumiri infinite am dori să fie, pentru că nu ne ceartă, pentru că nu ne critică, pentru că găsește mereu un atu în fiecare și noi mijloace de comunicare.

Urările noastre sunt la fel de senine ca acest cer de mai, să aveți de toate: fericire, dragoste și sănătate; să aspirați spre înălțimi profesionale și să dispuneți și de „parale”.

Cât despre vârstă, să nu vă gândiți niciodată la ea cu disperare, vârsta e cea pe care o creșteți, pe care o simțiți, pe care o trăiți. Vârsta Vă definește prin experiență, doar așa V-a crescut mai mare!

Respectabilă Doamnă, fie ca această zi nu doar să fie, dar și să rămână una specială! La Mulți, Mulți Ani, cu flori de iasomie! La Mulți, Mulți Ani, toți fericiți să fie!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s