Dragă Cititorule Mic,

Templul „Ovidius” și-a propus ca, în acest an, să-ți adreseze invitația de a participa la o călătorie imaginară în Țara Luminilor.
Poate părea ciudat, dar, după cum ți-ai dat seama și tu, din experiența ta de cititor de până acum, cărțile au aripi. Pot să zboare. Și odată cu ele, poți zbura și tu… spre demensiuni nebănuite. Nu vei zbura singur însă. Însoțitorii tăi de zbor vor fi Les enfantastiques et la compagnie virtuelle française: Alex, Zoé, Basile, Loulou, Croquetout, Mamie, niște prieteni simpatici și de încredere care te vor ghida pe culmile simbolurilor și arhitecturilor Franței.
Ești nerăbdător să știi ce te așteaptă pe tot parcursul acestei călătorii? Îți vom dezvălui câteva secrete, dar pe restul te lăsăm să le descoperi singur.
• Vei parcurge lecțiile la disciplina Limba franceză într-un mod atractiv, pas comme à l’école, într-un cadru non-formal. Te asigurăm că o să-ți placă, întrucât vei învăța jucându-te, cântând rap împreună cu prietenii virtuali francezi, studiind un strop de gramatică franceză, un pic de fonetică, Un „La Tour Eiffel” de civilizație, un „poisson d’avril” de creativitate și realizând experimente științifice din gastronomia franceză…
• Acceptând să participi la jocurile provocatoare pe care ți le propunem, vei descoperi o primă destinație a călătoriei, care în mod fantastic, nu va fi spre o altă lume, ci spre propriul tău univers.
• Vei învăța multe lucruri noi, concepte străine, vei descoperi altă civilizație, altă cultură cu ajutorul cuvintelor care vor deveni foarte prietenoase, în momentul în care le vei înțelege. Contează doar să dorești să le descoperi!
• Nu în cele în urmă, un alt scop al acestei călătorii este acela de a te face conștient de cât de important este să știi să comunici într-o altă limbă, să exprimi liber și convingător tot ceea ce simți și tot ceea ce gândești, adică să fii tu însuți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s