Dragi bibliotecari, unici și originali prin dăruirea de sine în fața a mii de cărți, a sute de cititori ce vă deschid ușa și vă așteaptă sfatul și recomandarea.

În ajun de Crăciun am dori să vă urăm mult mai mult, dar suntem conștienți că nu e în puterea noastră de-a le realiza pe toate.

Așa că sperăm că acest Crăciun să fie unul Deosebit și Alb ca foile dintr-o carte, pe care voi să vă înșirați dorințele, crezând în materializarea pură a acestora.

Profesia Domniilor Voastre denotă descoperirea spiritului și asimilarea valorilor fundamentale: adevăr, bine, frumos.

Din acest considerent, ne adresăm de la suflet spre suflet îmbiindu-vă să vă regăsiți prietenii uitați, căci Crăciunul e întâlnire. Dacă aveți dușmani, îndemnul nostru e să-i iertați, căci Crăciunul e  pace. Crăciunul e și generalizare, atunci când ajungeți la sfârșit de an întrebați-vă cât bine ați făcut, dar și câtă nemulțumire ați lăsat în urmă. Dacă considerați că pe alocuri ați greșit, atunci mărturisiți-vă, căci Crăciunul este iertare.

Noi, cei de la biblioteca „Ovidius” Vă urăm doar sănătate și prosperitate, suntem ferm convinși că pentru voi acest Crăciun va reprezenta: iubire, credință, iertare și magie!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s