Ultima zi de vacanță pentru unii dintre Micii Cercetători Ecologiști s-a transformat într-o joacă creativă și educativă, învățând să prepare produse de patiserie de Halloween ecologice: „Creiere fantomatice” și să creeze un mesaj de publicitate pentru a-și vinde desertul „zombie”.
Publicitatea, folosindu-se de media ca mijloc, se dovedește a fi în lumea contemporană o forță persuasivă și importantă, care are influență asupra mentalității și comportamentului.
Micii Creatori de publicitate au utilizat cuvinte memorabile și atrăgătoare pentru mesajul transmis. Ei au respectat regula celor trei „C” – Concizie, Claritate și Coerență, pentru proiectarea contextului, au apelat la fantezia inocentă, rezultând un mesaj antrenant și plin de satisfacții pentru consumatori. Îndeplinirea acestor obiective necesită imaginație și spirit inovator, iar micii noștri specialiști în publicitate au găsit stilul, tonul, cuvintele și formatul potrivit pentru executarea mesajului.
Ingenioșii cercetători au conștientizat că design-ul publicității poate avea o influență hotărâtoare asupra efectului său. Ilustrația este primul lucru pe care-l observă cititorul și de aceea ea trebuie să fie suficient de expresivă pentru a-i atrage atenția. Micul Monstruleț confecționat dintr-un con de brad înfășurat cu tifon a servit drept personaj-simbol pentru publicitate, iar fonul muzical creat din scobitori de plastic i-a indus pe jucători într-o lume de-a dreptul ficțională, în stil Halloween.
Deghizați în cel mai frumos costum de Ajunul Sărbătorii Tuturor Sfinților, Mantia Inocenței, Micii Cercetători, vă transmit un mesaj de PUB în stil Halloween:
„Cumpărați sau sunteți condamnați!
Ziua condamnării se apropie, toate magazinele vor fi închise de Halloween, mai puțin Patiseria „Creiere fantomatice”(strada Pietrarilor, 13). Ciudățeniile dulci „Creiere Zombie„ pregătite de cei mai buni cofetari din lume, conțin ingrediente naturale bogate în potasiu, zinc, fier…
Armata de zombie vă așteaptă cu multe dulciuri ecologice!”

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s