Zilele de vară sunt un prilej aparte pentru micii cititori ai bibliotecii „Ovidius”, căci ei sunt cei care formează circumferința serviciului „Povestea copilăriei”,  în fiecare zi de miercuri, ora 16:00.

Zic prilej, căci vara ei dispun de timp berechet, timp care-l acordă și lecturii pentru a progresa cu o istorioară pe linia de valori.

Așa că, în această miercure nu au obosit să asculte și să interpreteze textul „Guguță – căpitan de corabie” de Spiridon Vangheli. Nu știu dacă a mai existat vreodată o asemenea bucurie pe margine de lectură, dar știu cu siguranță că au rămas impresionați de ghicitorile tangente textului și de întrebările istețe, la care au răspuns cu entuziasm.

Cel mai captivant moment pentru ei rezidă-n aplicațiile practice, precum confecționarea corăbioarelor, cărora le-au oferit un nume și le-au dat cale liberă pe mare, cât și confecționarea unor pălării de pirați și simularea acestora nu doar prin aspect.

S-au veselit copiii pe deplin și au consimțit să poarte cu mândrie sabia ce li s-a oferit, o sabie de pirat, căci, cine alții, dacă nu ei au fost astăzi, alături de Guguță, căpitani de corabie.

Zâmbetul și voia bună și-au făcut loc în inimioara celor prezenți pentru a-i ghida și a-i susține cu titlul ocupat – căpitan de corabie! Sună frumos, căci „o corabie” e biblioteca „Ovidius”, ce plutește pe marea de cărți, iar fiecare din voi poate fi căpitan, doar atunci când depui efort să înveți.

Alătură-te serviciului „Povestea copilăriei” și demonstrează că ești un bun capitan de corabie!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s