Atunci când școala e în vacanță, serviciul „Povestea copilăriei” te invită la „Școala lui Guguță” și cum Guguță prieten e cu fiecare, împarte numaidecât din întâmplările sale.

Astăzi, micii utilizatori ai bibliotecii „Ovidius” s-au amuzat împreună cu portretul lui Guguță, cu dorința acestuia de-a merge la școală, de-a avea o bancă a sa și dorința copiilor de-a lectura textul pentru a vedea ce poate face unul cât Guguță.

Multe poate face, ba chiar să-ți aducă și căciula plină cu întrebări ca să vadă din ce clasă sunteți, cât de mult citiți și cum îl veți descrie pe inimioarele prite, semn că-l iubiți și-l apreciați și prietenie cu el legați.

Din activitate-n activitate, iată că drumul e parcurs până la final și cerculețe se rostogolesc pe drum, spre copii, ca să scrie impresii și să deseneze mimici despre această activitate, fie veselă, capricioasă… fiecare cum o vede dintr-o parte.

Finalul însă e privit divers, de-acolo, chiar de sus, din Univers, după cum spune povestea „… când veni directorul să vadă banca lui Guguță, acesta îi sugerase să servească mere din grădină”.

Copiii prezenți la activitate pentru sârguință, pentru energia consumată, au primit felii de mere, din grădina lui Guguță.

Dacă ești interesat și vrei să vii neapărat la serviciul „Povestea copilăriei”, să știi că ești așteptat în fiecare zi de miercuri, la ora 16:00. Nu rata șansa să fii copilul de sub căciula lui Guguță!

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s