Astăzi, 15 mai 2017, celebrăm Ziua Internațională a Familiei, proclamată la 20 septembrie 1993, de către Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.

Zi consacrată familiei pentru a marca importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiei și problemelor cu care se confruntă aceasta.

În fiecare an, secretarul general a ONU alege câte un motto specific acestei zile, pentru 2017 a fost ales următorul motto: „Familii, educație și bunăstare”.

Biblioteca „Ovidius” optează pentru integrarea familiilor în diverse activități, astfel, mobilizând relația copii-părinți-bunici și sporind procentul educației în și pentru familie.

Ziua de azi subliniază importanța educației părintești pentru bunăstarea copiilor.

Azi, pe lângă expoziția de cărți, care cuprinde sfaturi și mărturii pentru o bună educație în familie, ba chiar și un curriculum al acesteia, bibliotecara, Ana Ostașevschi, a întrunit copiii pentru a le dezvălui semnificația acestei zile și totodată pentru a-i provoca să lase un mesaj pentru cei dragi și o pată de culoare pe imaginile schițate cu membrii familiei.

Prin urmare, cei prezenți au plecat cu ideea că astăzi trebuie să aducem un sincer mulțumesc tuturor membrilor familiei care ne susțin și ne ajută, care ne iubesc și ne poartă de grijă indiferent de felul nostru de a fi.

Dragi cititori, Vă felicităm călduros cu această zi semnificativă și Vă urăm pace și prosperitate, încredere și sănătate, grijă și dragoste în casele Dumneavoastră, dar mai cu seamă, în familie, căci ea este cea care te adăpostește, te încălzește, te hrănește și te iubește necondiționat.

Să aveți familii trainice, unite, unice, fericite și binecuvântate de Cel de Sus.

Nu uitați că „Familia este celula de bază a societății”, bunăstarea acesteia depinde de fiecare din noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s