Întalnire cu scriitorii
La întâlnirea cu scriitoarea Victoria Fonari au venit clasele I și II de La Liceul „Mihai Viteazul, conducătoare Maria Darii și Ana Sandu. Elevul Grigorie Ciobanu, ajutat de familia lui, a amenajat sala cu diferite steluțe. El a prezentat un rebus la temă („Steaua rătăcită pe Planeta Galbenă”)

executat pe o coală mare de hârtie, iar copiilor li s-a repartizat rebusul pe coli de hârtie pentru mașina de scris. Copiii care au citit cartea Școala steluțelor le-a fost ușor să găsească răspunsurile corecte la rezolvarea rebusului.

Poate și datorită ochelarilor intergalactici

cu care a fost echipat fiecare copil…Au început discuțiile la subiect. Au apărut numeroase întrebări privitor la Cosmos, la numele personajelor. Scriitoarea Victoria Fonari a povestit cum a apărut ideia scrierii acestei cărți. Fiind des întrebată de fiica ei despre diferite planete, stele, cosmos, ea a decis să dea răspus tuturor copiilor. În baza lecturării cărții copiii au prezentat desene cu steluțe, planete, cu oameni din alte lumi. Apoi, Victoria Fonari le-a citit și din cartea „Abecică”. La încheiere dna Lilia Don-Ciobanu a venit cu o surpriză. Ea a împărțit tuturor copiilor prăjituri în formă de …„steluțe”. Elevii de la „Mihai Viteazul” au pozat mult cu autoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s