Biblioteca „Ovidius” a organizat lansarea cărții lui Octavian Țâcu și Boris Boguș –„Nicolae Simatoc. Legenda unui fotbalist basarabean de la Ripensia la Barcelona” la Liceul „Mihai Viteazul”, cu participarea autorilor. La întâlnire au fost prezenți elevii claselor a IV-a, a VI-a și a VIII-a, clase cu înclinație în sport.
Autorii Octavian Țâcu și Boris Boguș au vorbit despre personalitatea Nicolae Simatoc, despre faptele lui, cum un tânăr din satul Grimăncăuți, de la fotbalul de pe toloacă a ajuns mare maestru la Barcelona.

Copii, entuziasmați, au adresat numeroase întrebări, au făcut poze cu autorii din lumea sporturilor de performanță.  Apoi, oaspeții liceului au vizitat frumoasele săli de sport, de dans și bazinul pentru clasele primare. Autorii au luat prânzul împreună cu copiii, amintindu-și de anii de școală. Directorul Liceului Nelly Berezovschi a mulțumit Bibliotecii „Ovidius” pentru organizarea acestei activități  și a promis să participe și mai activ la activitățile bibliotecii noastre. Autorii au donat cărți cu autografe pentru Biblioteca „Ovidius„ și biblioteca liceului. „Nicolae Simatoc” este a patra carte semnată de acești autori.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s