Ai fost un copil cuminte, care se ţinea doar de solfegii?
          Tocmai, că nu. Mă ţineam doar de năzbâtii. Pe mine trebuia să mă lege ca să stau acasă. Acest obicei, de a nu sta într-un loc, de fapt, îl am şi acuma. Când eram mică, dădeam concerte la poartă. Se strângeau diferiţi copii de prin vecini şi eu le făceam pomene, scoţind totul din casa buneilor. Urma pedeapsa. Nici o zi nu scăpam fără bătaie. Dar, o primeam pe bună dreptate, fiindcă, vă daţi seama, o meritam.
          Se spune, că din cauza caracterului tău de bătăuş, ţi-ai făcut probleme şi la colegiu?
          Da, fiindcă am bătut un fecior de deputat. Nu încăpeam de băiatul cela. Ne certam unde ne-am fi întâlnit, chiar şi la lecţii. Acum îmi dau seama că de fapt era un fel de primă dragoste, pe care o manifestam în felul meu. Într-o zi, pe când repetam dirijarea, tipul dă peste mine şi, evident, izbucneşte conflictul. Spre nenorocul lui, aveam în mână o carte groasă despre Bethoven. Bătaia ce i-am făcut-o a fost cruntă. A urmat scandalul. Au venit părinţii. Până la urmă, tot partea pătimită a încheiat pacea cu mine.
          La bunei, când pleci, ce-ţi place să faci?
          Îmi ador bunelul şi mi-e mereu dor de el. Când se întâmplă să-l vizitez, asist ca la un rit, când bunelul face mâncare afară, la cotlon. Bucatele lui sunt cele mai delicioase. Şi-mi mai place să mă joc cu ieduţii… 

În imagine: Nătălița și sora ei mai mică, Irina
 (Din interviul lui Ion Borş cu vedeta, decembrie, 2002)
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s