Astăzi la biblioteca ”Ovidius” a avut loc o întâlnire frumoasă a scriitorului Ion Diordiev cu micuţii dornici de a cunoaşte, de la grădiniţele nr. 87 şi 227, din sectorul Centru al municipiului. La această întâlnire scriitorul le-a vorbit copiilor despre viaţa şi creaţia sa, atrăgându-le atenţia la cărţuliile sale expuse pentru publicul bibliotecii. Cărţile sale sunt foarte atractive, cu copertele viu colorate, cu poezioare scurte dar pline de înţeles. Sunt şi pagini destinate pentru a fi împlute de culori. Iată doar câteva din titlurile de cărţi expuse: „Sportul în culori”, „Ghici cu ce călătorim”, „Desene şi poezii despre profesii şi meserii”, „Ghicitori în culori”, „Cine are aripioare” etc. în total 13 titluri de carte.

Vorbind copiilor, scriitorul a încercat să-i convingă, ca cititul este un beneficiu şi povăţuindu-i sa citească cât mai mult  când vor merge la şcoala.
În final Domnia sa a afirmat ca întâlnirea a fost una pe placul sufletului său, care-l va inspira să scrie şi mai mult pentru Măria Sa Copilul.
 Pentru viitor Biblioteca „Ovidius” va perpetua aceste întâlniri ale generaţiilor deoarece numai astfel poţi educa dragostea pentru lectură, iar întâlnirile cu scriitorii sunt cele mai binevenite momente pentru familiarizarea cu persoanele marcante ale RM.

 

 
 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s