Pe 10 februarie Biblioteca Publică “Ovidius” a organizat – Ziua de Informare cu genericul: “Lectura contează în viața ta!”. Doritorii de a se informa despre noile intrări de carte în colecţiile bibliotecii nu s-au lăsat aşteptaţi. Pe parcursul zilei au fost prezentate 6 reviste bibliografice din cadrul expoziţiilor de carte achiziţionate recent din bibliotecă. La Oficiul Copii s-au bucurat de succes şi au trezit o curiozitate  deosebită Colecţia “Adevărul” cu volumele sale frumos ilustrate şi cu poveştile instructive precum “Divina Comedie”, “Zeii şi Eroii din Olimp”, “Iliada – războiul troian” etc. De asemenea au fost expuse şi alte colecţii de carte care au intrat recent în colecțiile bibliotecii: “Vreau să ştiu”, “Să creşti mare”, “Cele mai frumoase poveşti”, “Biblioteca pentru toţi copii”, “Enciclopedii pentru copii”, “De-a v-aţi ascunselea cu natura” care au atras atenţia copiilor şi părinţilor prezenţi la ziua de informare. Au fost expuse şi colecţiile pe suport electronic, care au trezit un interes deosebit, precum ar fi “Tom şi Geri”, în 12 volume, ”Piticii exploratori în lumea animalelor”, “Poveşti, povestiri, amintiri” etc.

            În Sala de Referință a bibliotecii a fost prezentată o expoziţie impunătoare de achiziţii recente. Cărţile prezentate sunt din diverse domenii, preconizate pentru cercetătorii ştiinţifici, cadrele didactice, studenţi, elevi, precum şi pentru publicul larg. Cu o deosebită atenţie au fost consultate documentele din domeniul inginerie şi informatică (16 volume şi CD), psihologie, lingvistică, istorie şi nu în ultimul rând o colecţie de cărţi ce ţine de compartimentul geografie.
            La finele prezentărilor au avut loc discuţii unde au fost puse întrebări apărute pe parcursul prezentărilor. Beneficiarii Bibliotecii Publice “Ovidius” au rămas mulţumiţi de documentele intrate recent şi s-au familiarizat cu condiţiile de acces la ele. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s