Sacul cu poveşti nu se termină niciodată la biblioteca OVIDIUS, deoarece în colecţiile bibliotecii îi aşteaptă pe copiii curioşi multe cărţi frumos ilustrate şi interesante. 

 În aceastsă vară, copiilor le va ajuta să cunoască poveşti de peste mări şi ţări un activ voluntar al bibliotecii. Fiind ea însăşi o cititoare pasionată, Cristina Voroneanu, elevă la Liceul «Mihai Viteazul», şi-a propus să fie alături de eroii din poveste împreună cu micii noştri cititori.

Astfel, în colaborare cu Centrele Comunitare pentru Copii şi Tineret din sectorul Centru, în fiecare zi de joi, la orele 11.00, la biblioteca «Ovidius» se desfăşoară în cadrul programului «Ora poveştilor» ore de lectură a basmelor populare, cât şi a celor mai frumoase poveşti din întreaga lume.

 Mai apoi Cristina organizează discuţii despre cele citite, fiind intercalate pe parcurs şi jocuri moderne de dezvoltare a memoriei şi abilităţilor de concentrare a atenţiei.

Având o bogată experienţă de voluntar în cadrul a diverselor ONG-uri, Cristina reuşeşte să găsească acele puncte tangenţiale de prietenie cu micii noştri cititori, ei venind cu plăcere la aceste activităţi.

Toţi copiii sunt aşteptaţi cu drag în vizită la „Căsuţa cu poveşti” de la Biblioteca „Ovidius”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s