Întâlnire cu scriitoarea Lucreţia Bârlăneanu şi prezentarea cărţii «Dealul Drăguţei»

  st1\:*{behavior:url(#ieooui) }
     Activitatea a fost moderată de Valentina Butnaru, preşedintele Societăţii «Limba Noastră cea Română»,  încadrându-se de această dată cu succes în  campania de voluntariat «Bibliotecar pentru o oră», care se derulează în această săptămână la biblioteca «Ovidius». Ea a ales modalitatea de a porni întâlnirea cu un dialog interactiv cu elevii claselor a treia de la Liceul teoretic «Mihai Viteazul» care au venit cu drag la această întâlnire cu una din scriitoarele mult îndrăgite de ei.
   O carte mai binevenită pentru copii nici nu putea fi, a fost aprecierea dată ediţiei de scriitoarea Călina Trifan. Este un omagiu adus de scriitoarea Lucreţia Bârlădeanu părinţilor săi, care au crescut-o cu multă dragoste. Şi maturii o pot citi cu plăcere, pentru a-şi reaminti de propria copilărie.
    O parte din copii au citit deja cartea şi astfel au avut ce discuta cu autoarea: în cât timp a scris cartea,  ce s-a întâmplat cu eroii din povestirile din carte, când a scris prima poezie şi a editat prima carte. Dorind să afle mai multe informaţii despre copilăria scriitoarei au fost curioşi ştie ce le-ar  recomanda autoarea pentru a avea şi ei o copilărie fericită.
   Scriitoarea a rămas încântată la rândul său de aceşti copii deştepţi şi cuminţi care emană multă căldură şi inteligenţă, după părerea ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s